Trust Craig David!

Yes, Craig David is back!! [Tanpa jenggot dan topinya…]

Album barunya yang berjudul “Trust Me” ini punya 11 lagu asyik yang bisa bikin kamu bergoyang. Soalnya di album ini Craig David memberikan sentuhan disco-pop dan berbagai macam bumbu lainnya. Dengerin aja lagu yang berjudul “6 of 1 Thing”, “Friday Night”, “Hot Stuff (Let’s Dance)”. Kerasa banget deh tuh disco-popnya!

“Awkward” yang dibawain secara duet bareng sama Rita Ora, pendatang baru yg umurnya baru 17 tahun, yang lagunya…..emmmm…slow-pop babe…

Album ini jelas beda banget sama album Craig sebelumnya. Craig juga berkolaborasi dengan Kano lewat lagu “This Is The Girl” (atau lebih tepatnya Kano yang ngajak Craig duet). Ada juga lagu yang dikasih sentuhan reggae…”She’s On Fire”!

So, gak rugi deh dengerin album ini…it’s gonna make you dance…and it’s an easy-listening music at the same time!

Track List:

1. Hot Stuff
2. 6 of 1 Thing
3. Friday Night
4. Awkward
5. Just a Reminder
6. Officially Yours
7. Kinda Girl for Me
8. She’s on Fire
9. Don’t Play with our Love
10. Top of the Hill
11. This is the Girl (with Kano)

This is just a reminder, to tell you that i still care

(about you woman, oh yeah about you lady)

This is just a reminder, to tell you that i believe

(you’re the only one who knows just how to say baby,

oh yeah, you’re the only one who enters my world when it’s going crazy)

Craig David – Just A Reminder

~ by kharizmi on December 9, 2007.

One Response to “Trust Craig David!”

  1. craig david mank okeh bgd!!!!!!!!!! sekseh abiezzz… tajir pula!!!!! dateng y ke blogspot gw!!!! irapankcantique.blogspot.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: